Reseda d.o.o. Nova vas pri Markovcih 114, 2281 Markovci, Slovenija

O podjetju

Reseda d.o.o. je inovativno in sodobno podjetje z vizijo, bogatimi izkušnjami, tradicijo in jasnimi cilji, ki se nanašajo predvsem na kvalitetne izdelke in storitve ter z njimi povezanim zadovoljstvom naših strank in partnerjev, ki so ključnega pomena za naše delovanje in razvoj.

S sedežem v Novi vasi pri Markovcih se trudimo delovati v prid lokalnega in širšega okolja, da smo lahko usmerjeni v najboljše rezultate, odlikujejo pa nas večletne izkušnje in številne reference.
Naša primarna dejavnost zajema CNC obdelavo kovin, proizvodnjo in zelo kompleksno montažo kovinskih izdelkov, konstruiranje, 3D modeliranje ter načrtovanje proizvodnih procesov v kovinarski stroki.

Našim strankam zagotavljamo hiter odzivni čas, izkušnje in visoko fleksibilnost, da najdemo najustreznejšo rešitev zanje. Poslovni partnerji in stranke prihajajo iz svetovnih podjetih, ki so vodilna na svojih področjih in delujejo na globalni ravni. Zagotavljamo jim hiter odzivni čas, izkušnje in visoko fleksibilnost, da lahko zanje najdemo najustreznejšo rešitev.

Z njimi sodelujemo tako pri proizvodnji posameznih delov in celotnih sklopov, kot tudi pri racionalizaciji oskrbovalne verige, načrtovanju, oblikovanju, izdelavi, nabavi surovin in montaži; da jim lahko omogočimo nemoteno poslovanje. Na vseh naštetih področjih jim zagotavljamo poglobljena strokovna znanja.

Virtualno

Sodelujemo s partnerji iz industrije

Lesna

Vakumska

Lakirna

Strojegradnja

Potencial za razvijanje

Trenutno ima podjetje v proizvodnji 45 CNC strojev. Na kadrovskem področju se lahko podjetje pohvali s številnimi kompatibilnimi zaposlenimi, ki so sposobni opravljati natančno delo v naši proizvodnji.

Filozofija, vizija in poslanstvo​

Z inovativni tehnologijami in rešitvami skušamo navdihovati svoje stranke in posredno tudi njim omogočiti uspešen ter hiter razvoj. Povezani smo z ožjo lokalno skupnostjo in širšim družbenim območjem, saj se trudimo vzajemno in odgovorno doprinesti okolju, v katerem delujemo in se razvijamo. 

Vrednote

Cenimo naše zaposlene. Našim zaposlenim nudimo varno in zdravo delovno okolje ter možnost dodatnega izobraževanja, saj lahko s pridobljenim znanjem pripomorejo k razvoju podjetja. Mladim nudimo tudi možnost usposabljanja na delovnem mestu in opravljanje praktičnih usposabljanj.

Podpiramo lokalno zaposlovanje

V podjetju Reseda se trudimo, da zaposlujemo kompetente osebe iz lokalnega okolja in jim ponudimo primerno delovno okolje, v katerem lahko razvijajo svoje delovne sposobnosti, mero produktivnosti in izpopolnjujejo svoje kompetence.

0
ZAPOSLENIH
0 %
IZVOZ
0
STROJEV

VEČLETNE IZKUŠNJE

Odlikujejo nas večletne izkušnje.

DOSEGANJE CILJEV

Usmerjeni smo v rezultate.

INTEGRITETA

Verjamemo v integriteto.

ŠIROKA PONUDBA

Zagotavljamo široko ponudbo in poglobljena strokovna znanja.

STRANKE

Strankam se posvetimo z enako zvestostjo in skrbnostjo.

ODZIVNOST

Ponujamo hitro odzivnost in ažurnost.

IZZIVI

Izzive od najenostavnejših do najkompleksnejših, obravnavamo z enako odgovornostjo. 

STROKOVNOST

Odlikujejo nas kvalitetno delo, oseben odnos, natančnost in strokovnost.

NADZORN NAD PRODUKTI IN DELOM

V podjetju vestno skrbimo za nadzor nad produkti in delom.